” Τα όμορφα σπίτια έχουν ένα κοινό μυστικό την υπογραφή μας.”

Με γνώμονα το παραπάνω ρητό πορευόμαστε από το 1945 έως και σήμερα

Η εταιρία ιδρύεται από τον πατέρα της οικογένειας Νικόλαο Παϊβανά το 1945 και δραστηριοποιείται στο τομέα της κλωστοϋφαντουργιας. Το πρώτο μας κατάστημα στην παλιά πόλη του Ναυπλίου λειτουργούσε από το 1930 ως ταβέρνα μέχρι και την έναρξη του Β παγκοσμίου πόλεμου. Με την απελευθέρωση ο Νικόλαος Παϊβανάς αποφασίζει να εστιάσει στις ουσιαστικές ανάγκες του κόσμου για ένδυση και παροχή προϊόντων μετατρέποντας την τότε ταβέρνα σε εμπορικό κατάστημα .

paivanas nikolaos etaireia

Με την πάροδο του χρόνου εισήλθαν στην εταιρία τα παιδιά του Ν. Παϊβανά (Γιώργος ,Βαγγέλης και Βασίλης Παϊβανάς ) εξελίσσοντας και αναπτύσσοντας την εταιρία, ανοίγοντας παράλληλα μαγαζιά στο Ναύπλιο δημιουργώντας έτσι ένα δυνατό όνομα στην Αργολίδα στον κλάδο των λευκών ειδών,κουρτινών και χαλιών. Τα αδέλφια Παϊβανά πάντα έδιναν έμφαση στην υψηλή ποιότητα και τον επαγγελματισμό.

Η επιχείρηση με την πορεία του χρόνου αναπτύχθηκε, αυτό είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία ενός από τα μεγαλύτερα καταστήματα ειδών σπιτιού και εξοπλισμού επαγγελματικών χώρων στην Ελλάδα το Παϊβανάς Home Collections.Ένα ολόκληρο εμπορικό 1500 τ.μ., στην περιοχή της Άριας Ναυπλίου. Παρέχοντας υπηρεσίες και όλα τα είδη διακόσμησης σπιτίων και επιχειρήσεων, έχοντας ταυτόχρονα ακόμα το παραδοσιακό μαγαζί τους στο κέντρο του Ναυπλίου που ήταν αφετηρία για όλα όσα ακολούθησαν .

paivanas-arxiki-slider-magazi
paivanas etaireia home collections

Η εταιρία Παϊβανάς Home Collections έχει γίνει μια από τους πιο δυνατούς προμηθευτές σε όλη την Ελλάδα, καλύπτοντας τις ανάγκες σπιτιών και επιχειρήσεων διαθέτοντας μεγάλη γκάμα άψογης ποιότητας από χαλιά, κουρτίνες, μοκέτες, λευκά είδη,στρωματά καθώς και ξενοδοχειακό εξοπλισμό.

Στόχος τους είναι να δημιουργήσουν, με τα προϊόντα τους, μια ευχάριστη και άνετη ατμόσφαιρα για όλους.Όποιες και να είναι οι ανάγκες σας, μικρές ή μεγάλες, στο Παϊβανάς Home Collections θα βρείτε αυτό που ψάχνετε. Το φιλικό και έμπειρο προσωπικό είναι στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσει άμεσα.