Η παραγγελία σας μπορεί να αποσταλεί με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

ACS COURIER

Το paivanashome συνεργάζεται με την μεταφορική εταιρία ACS που καλύπτει ολόκληρη την Ελλάδα.
Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης 1-3 εργάσιμες ήμερες από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος από την αποθήκη μας(για εντός Αττικής).Το κόστος των μεταφορικών (3,72€ με φπα για εντός Αττικής και έως 2 κιλά. Έπειτα 0,99 € με φπα ανά κιλό ) αναγράφεται σε κάθε παραγγελία σας στην ηλεκτρονική σελίδα www.paivanashome.gr και μπορείτε να το ελέγξετε προτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

Συμβατική μεταφορική (Πρακτορείο).

Προϊόντα μεγάλου όγκου ή και προϊόντα βάρους άνω των 18kg για εκτός Αττικής, αποστέλλονται με συμβατική μεταφορική (Πρακτορείο).Η εταιρεία μας αποστέλλει τα προϊόντα δωρεάν μέχρι το πρακτορείο και από το πρακτορείο μέχρι τον τελικό τους προορισμό το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη.(επικοινωνήστε με την εταιρία για περισσότερες πληροφορίες).

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης: 3-4 ημέρες από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος από την αποθήκη μας. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται επί πεζοδρομίου. Για την παράδοση στο εσωτερικό ή στον όροφο του σπιτιού σας πρέπει να κάνετε ειδική συμφωνία με την μεταφορική.

Δωρεάν μεταφορά

Με δικά μας μεταφορικά μέσα για αγορές άνω των 50 €. Απομακρυσμένες περιοχές από τον Ναύπλιο εξυπηρετούνται μόνο μέσω μεταφορικής εταιρίας με χρέωση του πελάτη. Για περισσότερες πληροφορίες ώστε να ενημερωθείτε εάν η περιοχή σας καλύπτεται από την εταιρεία μας επικοινωνήστε μαζί μας στο 27520-26334